Печат на тази страница

Кампания "Смет за пътуващ театър"

19.05.2018г
9.00 часа
Цирковата площадка

   Обединен детски комплекс, със съдействието на Община Кюстендил Ви приканва да подкрепите младите кюстендилски театрали от школата на ОДК.
   Това са деца, които работят и творят цяла година. Представиха достойно града ни на два престижни фестивала с три пиеси, които можете да гледате съвсем безплатно на 3, 17 и 29 май в Общински драматичен театър.
   Младите театрали са ентусиазирани да представят с творчеството си Кюстевндил и на Националния ученически театрален фестивал „Климент Михайлов“, който ще се проведе в град Русе от 9 до 16 юни. Те търсят съдействие от кюстендилци и всички фирми и институции като молят НЕ ЗА ПАРИ, А ЗА СМЕТ.
   На 19 май от 09.00 часа на цирковата площадка ще бъде обособен пункт за събиране на отпадъци. Събраните средства ще бъдат използвани за участието във фестивала.
   Молим Ви да се включите в кампанията като донесете хартиени отпадъци, пластмасови бутилки, кутии, капачки и найлони, старо желязо. Почиствайки домовете си, Вие ще ни помогнете. Всяка капачка, стар вестник или кутия за нас е стотинка.
   Сигурни сме, че кампанията „СМЕТ ЗА ПЪТУВАЩ ТЕАТЪР“ ще има и голям възпитателен ефект при разделното събиране на отпадъците.
   Кюстендилци, помогнете ни да представим града ни и на други сцени – донесете ни боклук!
   Заповядайте на нашия театрален маратон през месец май.
   Представленията са безплатни!

Споделете в социалните мрежи:

Прочетена 2352 пъти