ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ КЮСТЕНДИЛ / РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ | Политика за достъпност | Карта на сайта

bg BG en EN ru RU

Актуално

На 24 - 25 август 2019 г.  ще се проведе V ти кръг от Националния автомобилен шампионат „Планинско изкачване Осогово”. За поредна година организатор е благоевградския автомобилен спортен клуб „ДИАМО”, Автомобилна федерация на България със съдействието на Община Кюстендил и партньори.  
На 24.08.2019 г., за времето от 08:30 часа до 13:30 часа. на площад „Велбъжд“ ще има административен, технически преглед на състезателите и официално откриване на състезанието. От 13:30 ч. до 18:00 ч. на същия ден от с. Богослов към м. Студен кладенец са официалните тренировки за състезанието.
Стартът на състезанието е на 25.08.2019 г. в село Богослов от 10:00 часа, а финалът в местността „Студен Кладенец”. Програмата можете да видите тук. 

Световният ден на предизвикателството е проява от програмата на Международната асоциация спорт за всички ТАФИСА и се провежда ежегодно от 1983 г. през месец май в над 100 страни на всички континенти. В България събитието е част от Националната програма за физическа активност и развитие на българското население „БУЛФАР” на Българска асоциация спорт за всички и е посветен на 17 май – Ден на българския спорт. Община Кюстендил подкрепя инициативата на Българска асоциация „Спорт за всички“ за популяризиране здравословния начин на живот и системните занимания с физически упражнения и спорт и тяхната роля за здравето, добрата форма, работоспособността и дълголетието на хората, независимо от тяхната възраст, пол, социален и здравен статус. Това е ден за спорт и двигателна активност под различна форма.Съвместно с Обединен детски комплекс, ТД „Осогово“, Обединени детски заведения сме планувани спортни празници, свободен достъп до спортен комплекс „Осогово” и туристически походи. Проявите са част от Общински спортен календар за 2019 г.  Програмата можете да видите тук. 

Класиране на отборите от Община Кюстендил за Областен етап за Ученически игри през учебната 2018/2019г. можете да видите тук. 

Световният ден на предизвикателството е проява от програмата на Международната асоциация спорт за всички ТАФИСА и се провежда ежегодно от 1983 г. през месец май в над 100 страни на всички континенти. В България събитието е част от Националната програма за физическа активност и развитие на българското население „БУЛФАР” на Българска асоциация спорт за всички и е посветен на 17 май – Ден на българския спорт. Община Кюстендил подкрепя инициативата на Българска асоциация „Спорт за всички“ за популяризиране здравословния начин на живот и системните занимания с физически упражнения и спорт и тяхната роля за здравето, добрата форма, работоспособността и дълголетието на хората, независимо от тяхната възраст, пол, социален и здравен статус. Това е ден за спорт и двигателна активност под различна форма.Съвместно с Обединен детски комплекс, ТД „Осогово“, Обединени детски заведения сме планувани спортни празници, свободен достъп до спортен комплекс „Осогово” и туристически походи. Проявите са част от Общински спортен календар за 2018 г.

Програмата за спортните занимания в община Кюстендил през месец май посветени на месец на спорта и деня на предизвикателството 2018г. можете да видите тук. 

Община Кюстендил подкрепя инициативата на Българска асоциация „Спорт за всички“ за популяризиране здравословния начин на живот и по традиция ще се включи в отбелязването на Световния ден на предизвикателството. Тази година ще превърнем месец май в месец за спорт и двигателна активност. Съвместно с Обединен детски комплекс, ТД „Осогово“, Обединени детски заведения сме планувани спортни празници, свободен достъп до спортен комплекс „Осогово” и туристически походи. Проявите са част от Общински спортен календар за 2017 г. 
От Община Кюстендил и Българска асоциация „Спорт за всички“ са осигурени поощрителни награди за участие.
ПРОГРАМАТА ЗА СПОРТНИ ЗАНИМАНИЯ В ОБЩИНА КЮСТЕНДИЛ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ  ПОСВЕТЕНИ НА МЕСЕЦ НА СПОРТА И ДЕНЯ НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО 2017 ГОДИНА можете да видите тук. 

Община Кюстендил подкрепя инициативата на Българска асоциация „Спорт за всички“ за популяризиране здравословния начин на живот и по традиция ще се включи в отбелязването на Световния ден на предизвикателството. Тази година ще превърнем месец май в месец за спорт и двигателна активност. Съвместно с Обединен детски комплекс, ТД „Осогово“, Обединени детски заведения сме планувани спортни празници, свободен достъп до спортен комплекс „Осогово” и туристически походи. Проявите са част от Общински спортен календар за 2016 г. От Община Кюстендил и Българска асоциация „Спорт за всички“ са осигурени поощрителни награди за участие.
ПРОГРАМАТА ЗА СПОРТНИ ЗАНИМАНИЯ В ОБЩИНА КЮСТЕНДИЛ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ  ПОСВЕТЕНИ НА МЕСЕЦ НА СПОРТА И ДЕНЯ НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО 2016 ГОДИНА можете да видите тук.

Във връзка с инициативата на Българска асоциация „Спорт за всички“ за популяризиране здравословния начин на живот, отворена през целия месец октомври, за поредна година Община Кюстендил ще се включи в отбелязването на световния ден на ходенето. Проявата е част от Общински спортен календар за 2015 г. Съвместно с ОДК, ТД „Осогово“ и клуб на спортиста ветеран сме планували походи, които са с различна трудност и продължителност, с цел същите да бъдат достъпни за всички желаещи, без ограничение във възраст, пол, ниво на физическа подготвеност, както и за хора в неравностойно положение.
От Община Кюстендил и Българска асоциация „Спорт за всички“ са осигурени поощрителни награди за участие, които ще бъдат разпределени чрез томбола.
МАРШРУТИ ЗА СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ХОДЕНЕТО - Месец октомври 2015 можете да видите тук.

Споделете в социалните мрежи:

Контакти

  078/ 55 11 66
  078/ 55 10 04
  гр.Кюстендил, пл. "Велбъжд" № 1
  БУЛСТАТ 000261517 

 

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване от нашия уебсайт