Печат на тази страница

Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за определяне и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на Община Кюстендил.

На основание чл.26.ал.2 от Закона за нормативните актове, предоставям на вниманието на заинтересованите лица изготвения проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба  за определяне и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на Община Кюстендил.

 

На основание чл.26, ал.4 изречение второ от Закона за нормативните актове, за да се защитят особено важни обществени интереси и поради това, че от закъснение на изпълнението може да последва значителна или трудно поправима вреда, а именно спазване изискванията на Закона за предучилищното и училищно образование и Закона за автомобилните превози, уреждащи реда за издаване на удостоверение за регистрация за извършване на таксиметров превоз на пътници и за вписване на промени, които влизат в сила от 01.01.2021г. и  Наредба 34 от 06.12.1999г. за таксиметров превоз на пътници, срокът за предложения и становища по Проекта на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определяне и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на община Кюстендил, които заинтересованите лица могат да подадат в деловодството на общината е 14 дни от публикуването на Проекта на сайта на община Кюстендил.

Мотиви може да видите тук

Проект може да видите тук

Споделете в социалните мрежи:

Прочетена 1075 пъти Последно променена в 04 Фев 2021