ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ КЮСТЕНДИЛ / РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ | Политика за достъпност | Карта на сайта

bg BG en EN ru RU

Молебен за здравето на кюстендилци се отслужи от архимандрит Исаак - архиерейския наместник на Кюстендилска духовна околия в двора на черквата „Успение Богородично“.

  • 21 Мар 2021

Молебен за здравето на кюстендилци се отслужи от  архимандрит Исаак - архиерейския наместник на Кюстендилска духовна околия в двора на черквата „Успение Богородично“.

По повод празника на град Кюстендил Негово Високопреподобие поздрави всички от името на Негово Светейшество Софийския митрополит и Български патриарх Неофит и изказа благодарност към кмета на Община Кюстендил – Петър Паунов, цялата общинска и областна управа, както и към жителите и гостите на града.

В обръщението си към кюстендилци, архимандрит Исаак изрази вяра, че единението и братската любов са истинният път към благото и просперитета, като и че всички молитви и благопожелания са благословение за град Кюстендил и жителите му.

На пл. „Велбъжд“ се излъчи ритуалът по приемане и предаване символите на града от новата „Девойка Кюстендилска пролет“ – Вероника Василева и нейните подгласнички и пожела на всички кюстендилци да бъдат здрави и благословени.

Споделете в социалните мрежи:

Прочетена 1568 пъти Последно променена в 22 Мар 2021

Контакти

  078/ 55 11 66
  078/ 55 10 04
  гр.Кюстендил, пл. "Велбъжд" № 1
  БУЛСТАТ 000261517 

 

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване от нашия уебсайт