ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ КЮСТЕНДИЛ / РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ | Политика за достъпност | Карта на сайта

bg BG en EN ru RU

С молебен, за здраве и благословение на всички ученици, учители и работещи в системата на образованието започна новата учебна 2021/2022 г в Кюстендил

  • 15 Сеп 2021

Молитвеното последование извърши Архимандрит Исаак, архиерейски наместник на Кюстендилска духовна околия, в съслужение с духовници от околията  в храм "Успение Богородично".
На молебена присъстваха областният управител инж. Александър Пандурски, кметът Петър Паунов, зам.-кметовете Надя Каратова и Светослав Василев, председателят на Общински съвет Иван Андонов, депутатът от 45-тото НС Михаела Крумова.
„Незабравим ден за всяко дете, незабравим ден за всяко семейство, отново в ушите ни звучи „Върви народе възродени…”Просторни и чисти класни стаи и училищни зали очакват нашите малки приятели. Надявам се да имаме една успешна учебна година. Подготовката е изцяло завършена във всеки един етап. Всичко е съгласувано със здравните власти, с много внимание към децата, където ги очакват техните учители, родители и приятели. Отново да изкарат една успешна учебна година за здраве и за преуспяване на всеки един от нас и за щастие във всеки дом”, заяви кмета Петър Паунов.
От своя страна, кметът уважи и откриването на учебната година на НУ “Св. Климент Охридски”, което тази година отбелязва и своята 25-годишнина от създаване на училището.

     

     

 

Споделете в социалните мрежи:

Прочетена 1095 пъти Последно променена в 15 Сеп 2021

Контакти

  078/ 55 11 66
  078/ 55 10 04
  гр.Кюстендил, пл. "Велбъжд" № 1
  БУЛСТАТ 000261517 

 

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване от нашия уебсайт