Печат на тази страница

Напомняне декларации за ТБО

Уважаеми съграждани,

Община Кюстендил Ви напомня, че на 31.12.2021 год. изтича срокът за подаване на декларация за освобождаване от такса за сметосъбиране и сметоизвозване на физически и юридически лица за имоти, които няма да се използват през 2022 г., както и на декларация за определяне на таксата за битови отпадъци според количеството битови отпадъци и честотата на сметоизвозване за нежилищни имоти на юридически лица за следващата 2022 год.

Декларациите може да подадете електронно чрез електронните услуги на сайта на Община Кюстендил – kustendil.bg, чрез Системата за сигурно електронно връчване, на един от следните имейл адреси – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Електронно подадените декларации следва да бъдат подписани с електронен подпис от всички  данъчно задължени лица, посочени в декларацията.

Остава възможността декларациите да бъдат подадени по пощата на адрес: гр. Кюстендил пл. „Велбъжд“ № 1 или на място в дирекция „Местни приходи“.

         Образци на декларациите може да намерите на сайта на общината – www.kustendil.bg в раздел „Бюджет, местни данъци и такси“ на следния линк: https://www.kustendil.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=121&Itemid=273&lang=bg.

Декларацията може да се изтегли и от раздел електронни услуги или да бъде получена на място в дирекция „Местни приходи“ на адрес ул.“Христо Смирненски“ №1.

Прочетена 405 пъти