ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ КЮСТЕНДИЛ / РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ | Политика за достъпност | Карта на сайта

bg BG en EN ru RU

Покана за провеждане на обществено обсъждане относно изработен горскостопански план на горите, собственост на Община Кюстендил

  • 28 Фев 2022

Община Кюстендил уведомява обществеността и заинтересованите органи, че са изработени инвентаризация, горскостопански план и план за защита от пожари на горските територии, собственост на Община Кюстендил.
Горскостопанския план е с период на действие десет години и влиза в сила след утвърждаването му от Директора на Регионална дирекция по горите-Кюстендил.

На основание чл.37, ал.4 от Наредба №18/07.10.2015 г. за инвентаризация и планиране в горски територии на 16.03.2022 г. (сряда) от 10:00 часа в заседателната зала, ет.2, в сградата на Община Кюстендил, с адрес област Кюстендил, община Кюстендил, гр. Кюстендил, пл. „Велбъжд“ №1 ще се проведе

ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ

на изработените инвентаризация, горскостопански план и план за защита от пожари на горските територии, собственост на Община Кюстендил.
Материалите от изработените инвентаризация, горскостопански план и план за защита от пожари на горските територии, собственост на Община Кюстендил са на разположение на заинтересованите лица и органи както следва:
В Община Кюстендил с адрес област Кюстендил, община Кюстендил, гр. Кюстендил, пл. „Велбъжд“ №1, стая 47, вътр.225, всеки работен ден от 08:30 до 12:00 и от 14:00 до 16:30 часа, лице за контакт инж. Анелия Алексова.
        
Становища, писмени предложения и препоръки по предмета на общественото обсъждане се приемат до датата на общественото обсъждане:
-    писмено в Община Кюстендил с адрес област Кюстендил, община Кюстендил, гр. Кюстендил, пл. „Велбъжд“ №1;  
-    на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За нас е важно да се информираме за мнението и препоръките на гражданите, както и на заинтересованите лица, относно развитието на Община Кюстендил през следващите 10 години.

Споделете в социалните мрежи:

Прочетена 656 пъти

Контакти

  078/ 55 11 66
  078/ 55 10 04
  гр.Кюстендил, пл. "Велбъжд" № 1
  БУЛСТАТ 000261517 

 

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване от нашия уебсайт