ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ КЮСТЕНДИЛ / РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ | Политика за достъпност | Карта на сайта

bg BG en EN ru RU

Покана за публично обсъждане на концепция за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ)

  • 04 Юни 2024

Община Кюстендил и Областен информационен център (ОИЦ) – Кюстендил, като част от Звеното за публични консултации към Регионалния съвет за развитие на Югозападен регион, организират обществено обсъждане на концепция за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ): „Модернизиране на образователна, спортна и туристическа инфраструктура - важен фактор за развитието на качеството на човешкия капитал и конкурентоспособността на югозападен регион“, с водеща организация Национална спортна академия и партньори: Столична община, община Кюстендил и община Банско. За територията на община Кюстендил е предвидено модернизация на базата на спортен комплекс „Осогово“ чрез реконструкция на прилежаща открита лекоатлетическа писта и изграждане на осветление, доставка на оборудване.

Публичното обсъждане ще се проведе на  5 юни 2024 г. (сряда), от 14:00 ч. в Заседателната зала на Община Кюстендил. За участие в публичната дискусия са поканени водещия кандидат и партньори, институции и организации, неправителствени организации, широката общественост, медии и др.
Може да изразите своето мнение по представената КИТИ по време на публичното обсъждане или чрез онлайн анкета, линк към която е посочен по-долу. Планираните инвестиции в КИТИ са посочени в презентацията.

Линк към презентация на КИТИ:  
https://docs.google.com/presentation/d/1Ms8TYTukoHAhlTLIp-8PYh33rzL6N7Ph/edit


Линк към анкетата за КИТИ:
https://docs.google.com/forms/d/1Z2fYNXZIGZc9Op4dwx2SNLGkPzKgT_pER_ctElRKL2U/edit


Всяко заинтересовано лице или страна може да подкрепи предложената КИТИ, да направи препоръки или възражения като попълни анкета или като ги изпрати на електронната поща на ОИЦ – Кюстендил: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.до 07.06.2024г.
При необходимост от допълнителна информация може да се свържете с ОИЦ – Кюстендил, като част от Звеното за публични консултации към Регионалния съвет за развитие  на Югозападния регион на тел.: 078/52 02 12, 0876 172 766.

 

Споделете в социалните мрежи:

Прочетена 309 пъти

Контакти

  078/ 55 11 66
  078/ 55 10 04
  гр.Кюстендил, пл. "Велбъжд" № 1
  БУЛСТАТ 000261517 

 

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване от нашия уебсайт