Печат на тази страница

Община Кюстендил с акцент върху фестивалния туризъм на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”

За поредна година Община Кюстендил и Съвет по туризъм  - Кюстендил се представят на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо” - 14-16 февруари, в Интер Експо Център.

Сред участниците в 36-тото издание на борсата са национални и регионални бордове по туризъм, представителни браншови организации, туроператори и туристически агенции, хотели и курорти, спа и уелнес центрове, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм. На изложението се представят също производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес оборудване и на специализиран софтуер; транспортни компании, места за забавления и атракции, арт и спортни клубове, както и професионални учебни заведения, школи за чуждоезиково обучение, издателства и медии с фокус върху травъл индустрията. Събитието приветства повече от 350 участници и над 20 000 специалисти в туристическия бизнес, като основен партньор е Министерство на туризма.

Особен интерес за посетителите на събитието предизвиква новият дизайн и представяне на щанда на Община Кюстендил, чийто акцент е фестивалния туризъм чрез четирите кюстендилски празника, както и традиционните за Кюстендил сушени плодове, поднесени от Девойка „Кюстендилска пролет 2018“ Милица Стойчева и нейните подгласнички Ивана Митрева и Виктория Стоичкова.

Всеки желаещ да посети изложението, може да намери щанда на Община Кюстендил в зала 3.

Споделете в социалните мрежи:

Прочетена 1924 пъти